VTM
Volledig scherm
© VTM

Waarom Roel Vanderstukken niet op de set van 'Familie' kan staan, maar wel op het podium in het Sportpaleis

showbizzBenny heeft een nieuw gezicht in ‘Familie’: dat van acteur Govert Deploige. Roel Vanderstukken haakte enkele weken geleden af wegens een zware hartoperatie. Zijn herstel verloopt blijkbaar goed, want afgelopen weekend trad hij twee keer op voor een vol Sportpaleis.

5 reacties

  • Vera Clinckers

    6 jaar geleden
    En Nancy, zijn hartaanval is al een paar maand geleden, of leef jij in de wereld van de tv series? Natuurlijk dat hij nu terug kan zingen, mag hij dan niet verder met zijn leven??? En zolang ik mij herinneren kan krijgt elke werknemer een aantal maand ziekteverlof na een open hart operatie hoor!
  • Vera Clinckers

    6 jaar geleden
    Stan en Kelly, deze opnames waren al opgenomen, hoe kan je dan in godsnaam ineens iemand op reis sturen?!?!! Denk denk denk
  • nick cambre

    6 jaar geleden
    Stan vankoo , een zwaar hartinfarct kan je niet inplannen he , om dan op enkele dagen heel het scenario te veranderen is moeilijker dan tijdelijk een vervanger op te roepen
  • Nancy De Mol

    6 jaar geleden
    Als je kan gaan zingen en jezelf volop geven, kan je gaan acteren ook. Ben totaal geen fan van jou, bij een werkgever zou dit niet lukken. En dan klagen de acteurs maar, geen goed voorbeeld.
  • Kelly Stroobants

    6 jaar geleden
    Groot gelijk stan. Den Benny is den Benny en da moet dezelfde blijven . Met alle respect voor de nep Benny maar den oude zijn we gewoon en daar komt alles zo droog uit!