Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Geen gedetineerden naar rechtbank op 20 december: Veiligheidskorps staakt

Het personeel van het Veiligheidskorps, dat instaat voor het overbrengen van gedetineerden tussen de gevangenis en de rechtbank, zal op 20 december een nationale staking houden. Dat deelde het vakbondsfront mee. De bonden hekelen de onduidelijkheid over de nieuwe directie beveiliging (DAB) die er binnen de federale politie zal komen.

6 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Frank Callewaert, waar ik het over heb is dat men het ganse justitiële apparaat lam leg door zulke acties. Wat er met jullie pensioen, inkomsten of werkomstandigheden gebeurt is jullie zaak. Of van de vakbonden.
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    en als je wil solliciteren en je aanmeldt met kaartlezer (en ja die werkt wel degelijk) krijg je een foutbericht dat je kaartlezer niet werkt. 't Zal eerder zijn dat ik al +50 ben + vrouwelijk en om niet te discrimineren krijg je een foutmelding.
  • Frank Callewaert

    6 jaar geleden
    Mr Braeckmans, het is overduidelijk dat je niet weet waarover het gaat. Moest je een collega zijn, zou je wel anders piepen. Eerst je informeren dan bla bla
  • Louis Vanden Boir

    6 jaar geleden
    Twee opmerkingen : bij de vroegere Rijkswacht, met hetzelfde werk, nooit problemen geweest. Daar heerste het moto : the show must go on. Verder kan ik uit het artikel opmaken dat deze heren en dames een beter pensioen hebben dan de politieambtenaren. Ik vraag mij af wie er zou moeten staken en waar de vakbondsorganisaties van de politie zitten.
  • Anssar Kredy Thahab

    6 jaar geleden
    Zo te zien krijg je enkel maar veel onbegrip van de buitenwereld. Hopelijk hardere acties in de toekomst