© rr

© vtm

© rr

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Gert Verhulst in tranen bij herinneringen aan zijn moeder

“Als er één ding is dat mij ongelukkig zou kunnen maken, is het mijn gewicht.” Studio 100-baas Gert Verhulst (48) legt een stukje van zijn ziel bloot in de eerste aflevering van Alloo bij..., waarin Luk Alloo hem een aantal dagen volgt.

tdl

Enige nostalgie is Gert Verhulst niet vreemd, dat zal vanavond blijken in het programma waarin Luk Alloo uitvoerig met hem praat. Verhulst vindt dat we door de komst van het internet en de sociale media overspoeld worden met meningen en feiten en daar allerminst gelukkiger van worden. In zijn oude scholen vertelt Gert welke leerkrachten hem angst inboezemden en hoe vroeg zijn ambitie om beroemd te worden al in zijn lijf zat.

In Essen bezoekt hij de plek waar het weekendhuisje van zijn vader en moeder stond. Het huisje is afgebroken, iets waar Verhulst nog altijd spijt van heeft: “Had ik het geweten, dan had ik het gekocht.” De herinnering aan het weekendhuisje weekt tranen los bij Verhulst. “Omdat die plek heel erg aan mijn moeder is gelinkt. We brachten daar al onze vakanties en weekends door, want we woonden op een piepklein appartement in Antwerpen. Ik was daar al tien jaar niet meer geweest.”

Met de camera naar huis

Gert Verhulst laat de camera ook thuis toe, waar hij geniet van een ontbijt met zijn vriendin Ellen en zijn dochter Marie. De Studio 100-baas probeert ook vier à vijf keer per week op de crosstrainer te staan. In de auto onderhoudt Verhulst Alloo met zijn visies op de files, in een mobilhome begint Verhulst te stralen “omdat hij zo’n ding altijd al wou hebben”.

Bekijk meer video's van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

INFO

Alloo bij...

VTM, 21.45 uur

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER