© BELGA

thumbnail: null
thumbnail: null

Dimitri Bontinck breekt met verloofde: “Het is voorgoed voorbij”

Dimitri Bontinck stond op trouwen, maar dat huwelijk gaat uiteindelijk toch niet door. “Nu is de relatie voorgoed voorbij”, zegt Dimitri in Dag Allemaal van deze week.

lbo

Dimitri, de vader van Syrië-strijder Jejoen Bontinck, had eerder al getuigd over huiselijk geweld. Elke, zijn intussen ex-verloofde, had hem meermaals geslagen. Het huwelijk werd afgeblazen, maar ging uiteindelijk tóch weer door. Tot nu. “De maat is nu écht vol. Het is nu écht gedaan! Het huwelijk gaat dus absoluut zeker niét door”, zegt hij in Dag Allemaal.

De relatie begon volgens Dimitri op een soap te lijken. “Ik denk dat we zelfs zes keer met elkaar hebben gebroken. Zo vermoeiend.” Maar nu is het dus definitief gedaan. “Ze moet veel pillen nemen, en daar is ze zwaar verslaafd aan. En dat heeft haar in een monster veranderd. We zijn nog in relatietherapie geweest, maar daar sloeg ze helemaal tilt. Man, de verwijten die ik naar mijn hoofd kreeg geslingerd...En thuis nog een scheldtirade. Ze ging mijn ogen uitsteken, schreeuwde ze. Ze spuwde ook op mij en ze greep een mes vast waarmee ze me bedreigde. Ze zei dat ze me in prut vaneen zou stampen.” Zware beschuldigingen aan het adres van Elke, maar hij kan wat hij beweert allemaal bewijzen, zo zegt Bontinck in Dag Allemaal. “Ik heb het allemaal opgenomen met de dictafoon van mijn gsm.”

Het volledige interview met Dimitri Bontinck kan je lezen in Dag Allemaal van deze week.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer