Photo News
Volledig scherm
© Photo News

FT België: Croizet alweer stapje dichter bij verhuis naar Amerika - Schorsing Bezus bevestigd

Belgisch voetbalHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Een zomeraankoop die tegenvalt en meteen op de transferlijst belandt? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België. 

11 reacties

  • didier de coster

    6 jaar geleden
    voor genk komt clement te kort, gewoon niet mondig genoeg
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Zoals Vandenbempt gisteren in Extra Time de raad gaf : doe minstens het seizoen uit bij Beveren, later krijg je mogelijkheden genoeg om op te klimmen richting de top-clubs. Clement zou zich niet geliefd maken door a la Leekens van ploeg te wisselen zoals van je ondergoed.
  • Johan Swinnen

    6 jaar geleden
    Respect voor KVO (nogmaals) , vanwege een clubsupporter !!
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    aan willy van dijck ; elk zijn hobby en naar casino , naar de vrouwen , naar dancings , naar drugfuifen , ... KOST OOK GELD
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Knap werk van KVO, je moet er maar opkomen, een zeil leggen en weg sneeuw! Ik geef ze ook nog een goede kans voor kwalificatie want onze Standard ploeg op verplaatsing is een mager beestje! Ze wonnen op Anderlecht ja maar hoe? De 2de helft niet voetballen maar tijdrekken en de scheids ambeteren! Dat ze maar een kruis maken over dit seizoen en eens een serieuze trainer en spelersgroep aan trekken voor volgend seizoen!