Justin Hofman / Wildlife Photographer of the Year
Volledig scherm
© Justin Hofman / Wildlife Photographer of the Year

POLL: Een hart voor beestjes? Stem dan zeker voor jouw dierenfoto's van het jaar

Niet alleen het mensdom heeft dit jaar de wereld bewogen. Ook het dierenrijk heeft zo nu en dan van zich laten horen. Een zeepaardje dat rondzwemt met een wattenstaafje breekt harten, want het toont opnieuw aan hoe zwaar onze oceanen zijn vervuild. De pasgeboren panda Mini Yuan Zi zorgt dan weer voor vreugde in de zoo van Parijs. De komende tien dagen laten we jullie in verschillende categorieën meebeslissen over onze “Foto’s van het jaar”, die we op 23 december lanceren. Kies vandaag jouw dierenfoto's van 2017 (je kan op meerdere foto's stemmen). 

9 reacties

  • Ineke Waumans

    6 jaar geleden
    Grotendeels heel zielige foto's in feite. Roept eerder verdrietige dan blije gevoelens op. Toont nog maar eens hoe verschrikkelijk de mens met dieren omgaat en 0 respect heeft vaak.
  • Kathelijne Kielemoes

    6 jaar geleden
    Mensen die denken dat ze meer waard zijn dan een dier hebben het fout... Men zegt niet voor niets 'mensdom en dierenrijk. Geef mij maar veel dieren rond mij... aan gezelschap van mensen heb ik geen behoefte.
  • Patrick bloemen

    6 jaar geleden
    Veel dierenleed
  • Johnny L Verhoeven

    6 jaar geleden
    Een foto van een dood zeepaardje vastgelijmd aan een stokje is nu niet bepaald fraai te noemen.
  • Rogier Denecker

    6 jaar geleden
    Misschien volgende keer de mogelijkheid geven om een top tien door te sturen, want het zijn allemaal leuke foto's. Het is maar een ideetje hoor.