© Beyoncé

Heeft Beyoncé te hard gefeest op haar verjaardag?

Beyoncé mocht afgelopen weekend haar 35ste verjaardag vieren en deed dat in stijl in het buitenverblijf van de Obama's en met een seventies verjaardagsfeestje. Maar zou het kunnen dat ze al een dagje ouder wordt en het feesten haar wat minder goed afgaat? Ze moest namelijk op doktersadvies een concert annuleren om haar stem wat rust te geven.

flb

Te hard 'Happy Birthday' meegezongen Beyoncé? In elk geval neemt de superster enkele dagen vrijaf om haar stem wat rust te geven en annuleert ze een concert in de Amerikaanse staat New Jersey dat op de agenda stond. Dat werd verplaatst naar een latere datum en de andere shows later deze week vinden zonder tegenbericht normaal plaats, meldt televisienetwerk CBS.

Afgelopen weekend vertoefde Beyoncé samen met dochtertje Blue Ivy in het gezelschap van Michelle Obama en haar dochters in Camp David, hun presidentieel buitenverblijf. Omdat het gisteren Labor Day was in de VS werd bovendien nog een bijkomend feestje gegeven in New York voor haar verjaardag, volledig in thema van de seventies en Soul Train. Ondanks de stemproblemen zou Queen B toch op het feestje aanwezig zijn geweest en dat in aanwezigheid van sterren zoals Alicia Keys, Usher, zus Solange, ex-collega Kelly Rowland en natuurlijk Jay Z. Ze stal er onder andere de show door met die laatste de dans in te zetten.

Beyoncé deelde op Instagram ook nog een filmpje om iedereen te bedanken voor de verjaardagswensen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer