Instagram Mathieu van der Poel
Volledig scherm
© Instagram Mathieu van der Poel

Zolang hij maar kan crossen: Van der Poel amuseert zich kostelijk in de sneeuw maar lacht ook met andermans miserie

Time-out17 overwinningen op 21 wedstrijden. Het minste wat je kan zeggen is dat Mathieu van der Poel veldritland domineert. Maar niet enkel met de fiets, ook met de crossmotor kan de Europees kampioen blijkbaar een aardig stukje overweg. Gisteren amuseerde de Nederlander zich immers te pletter in de sneeuw. Hij draaide enkele "donuts", maar kon zijn lach ook niet bedwingen toen een auto van Bpost in de gracht belandde. "Het beste recuperatieritje ooit", schreef Van der Poel bij zijn Instagramposts. Zolang Mathieu kan crossen, is hij content. 

3 reacties

  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Iedereen reageert anders bij het zien van dit plaatje,zie hier de humor wel van in en komt niet arrogant over,hoop dat de bestuurder er met de schrik van afgekomen is.
  • dirk govaerts

    6 jaar geleden
    hoop dat zn peperdure gekregen camper bij de volgende winterprik het zelfde kunstje doet als de post auto . Je was symphatiek tjeu maar het begint naar arrogant te ruiken hoe jij doet
  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    groot gelijk! Het leven is rap genoeg voorbij dus beter wat plezier hebben. Dat postwagentje op rechte baan in de kant sukkelt is trouwens ook om te lachen, met deftige banden gebeurt dat niet en chauffeur zal bij deze lage snelheid er niets aan overhouden!