Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Metro Tokio test app die je doet rechtstaan voor zwangere vrouwen

Tokio test een nieuwe app die bedoeld is om je plaats in een metrostel af te staan aan een zwangere vrouw die daar om vraagt. Wie graag wil opstaan in zo'n geval, moet zich op voorhand laten registreren.

6 reacties

  • Lydia Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Het is waar dat de opvoeding op de 1e plaats moet komen, maar de opvoeding in deze tijd geeft kinderen technologie mee en de ouders denken dat het allemaal geen kwaad kan en van heropvoeding moet je ook niet spreken, het is een goed idee om het bestaande probleem van aan gsm-geplakte jongeren die niks van hun omgeving merken attent te maken op hun omgeving door het vastgekleefde toestel
  • Edwin Lauwereins

    6 jaar geleden
    Daarvoor heb je geen app nodig maar opvoeding. Hier in België zouden onze "jongeren" er nog eens op kloppen.
  • Sairu Hoshi

    6 jaar geleden
    In de plaats van zo een app zouden ze moeten stoppen met wurg contracten en moeten beginnen met kinder geld te geven en stoppen met scholen 10000'en euros per jaar te laten kosten. Daarom is het geboorte cijfer hier in Japan (jawel ik woon er) laag. Zwanger zyn hier is voor de rijken.
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    Vroeger hadden we geen apparaatje nodig.We kregen een degelijke opvoeding zodat we voor zwangere vrouwen en ouderen sowieso onze plaats afstonden!
  • lut vanhyfte

    6 jaar geleden
    Niks te app... Ik vroeg steeds beleefd medepassagiers plaats te maken en wilden ze dat niet moesten ze toch met schaamrood op de kaken afdruipen door vinnige commentaar met m'n klok van 'n stem.