rv
Volledig scherm
rv © RV

VIDEO: Tessa Wullaert na spuwincident: "Het is nu aan mij om te leren uit mijn fouten"

Time-outVoor het eerst sinds lange tijd stond Tessa Wullaert nog een keer op de grasmat in een officieel duel, maar ze liet zich niet meteen in positieve zin opmerken. Bij een 3-1-voorsprong van haar Wolfsburg slikte de Red Flame tegen Bayern München twee gele kaarten op slechts luttele seconden.

22 reacties

  • Gregory Denorme

    6 jaar geleden
    Aan alle criticasters en betweters, iedereen maakt fouten, niemand is er vrij van....al het goede dat een mens doet wordt niet vernoemd maar ohlalaaa als je 1 keer buiten de lijnen loopt dan ben je niks meer!!!!!.ook al ben je geen vedet(te) dan heb je ook een voorbeeldfuntie als burger, ben je daarom een slecht persoon omdat je een fout maakt?
  • Hendrik Peetersen

    6 jaar geleden
    Beste Elly, kun je dat nog eens in je eigen woorden herhalen ?
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Terecht geel en rood kan niet in voetbal,maar bij de vrouwen is niet zo erg als bij de mannen waar komedie, vallende ziekte en aanslagen aan de lopende band worden gepleegd.
  • Erwin Gryspeert

    6 jaar geleden
    Ze kunnen het niet aan. Het is vierde provinciaal niveau de Belgische vrouwen zo slecht en ze denken dat ze o zo goed zijn. Vergeet niet dit schaap is de beste speelster dan moeten we over haar collega's al niet meer hebben. Alhoewel er en is die denkt dat ze Messie is en was juf courtois.
  • Henri Vangestel

    6 jaar geleden
    Terechte rode kaart.