Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Winterprik is voorbij: dit mogen we de komende dagen verwachten

De erg hevige maar korte winterprik lijkt voorbij.Deze namiddag krijgen we nog enkele buien, ten zuiden van Samber en Maas in de vorm van smeltende sneeuw of sneeuw. Elders gaat het vooral over regenbuien. Vanaf de kust wordt het geleidelijk droger en komen er breder wordende opklaringen, vooral over het westen en het centrum van het land. De maxima liggen rond -1 of 0 graden in de Ardennen, +3 graden in het centrum en rond +5 graden aan de kust. Er staat een matige westenwind. Dat meldt het KMI.

8 reacties

  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    rudy cloots, bij temperaturen boven 7 raden stop je juist niet sneller , want dan zijn je winterbandjes juist slechter op een nat wegdek , en tientalen meters ? wat een onzin man.
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Hoop dat samen met de sneeuw ook het gezeur van de mensen verdwijnt,over van alles en nog wat klagen en zagen ,de bus is te laat,ik ben te laat op mijn werk ,wat een rot weer,dat is wat me opgevallen is deze twee dagen mensen zijn zo verzuurd geworden.
  • Erwin De Meyer

    6 jaar geleden
    Hopelijk verdwijnt dan ook dat bekrompen gedram van de winterbandenhaters.
  • Rsca 34

    6 jaar geleden
    wie iets tegen winterbanden heeft denkt ni goed na. in de regen stop je tientallen meters vlugger met winterbanden.mijn leven is wel wat eurokes waard.
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Hopelijk verdwijnt dan ook dat bekrompen gedram van de winterbandepaupers.