Nieuwe getuigenis in zaak-Guy Van Sande: “Dit is nog maar het topje van de ijsberg”

“Ik weet dat Guy Van Sande vieze foto’s van kinderen ontvangt. Maar ook dat hij er zélf maakt en op het internet verspreidt”. Aan het woord is Werner Kuhn, de vader van de stiefdochter van Van Sande. Hij getuigt deze week in Dag Allemaal over de kinderpornozaak van de acteur.

Nochtans werd bij Van Sande thuis geen bezwarend materiaal gevonden. “Maar dat klopt niet”, gaat Werner verder in het uitgebreide interview in het weekblad. Hij was niet van plan om op de zaak te reageren, maar belde uiteindelijk Dag Allemaal op om zijn verhaal te doen. “Ik wilde het gerecht z’n werk laten doen. Maar dat duurt me te lang. En ik moet mijn dochter beschermen. Want er is wel dégelijk bezwarend materiaal gevonden bij Guy. Wat twee maanden geleden uitlekte, is nog maar het topje van de ijsberg. Ik heb de bewuste foto’s te zien gekregen. Ze zijn allesbehalve onschuldig. Naaktfoto’s van een kind onder de tien jaar, en de focus lag expliciet op de geslachtsdelen.”

De ex-vrouw van Werner, die nu samen is met Van Sande, wijst naar drugs als boosdoener, zo staat te lezen in Dag Allemaal. “Hij zit aan de cocaïne, zei mijn ex”, vertelt Werner. “Voor haar was dat een verzachtende omstandigheid. Ze blijft voorlopig bij hem omdat ze het onderzoek wil afwachten.”

Sinds de zaak losbarstte, woont de dochter van Werner weer bij hem. “Ik had twee keuzes: die pervert iets aandoen of met mijn verhaal naar buiten komen. Ik denk dat ik voor de slimste optie gekozen heb.”

Het volledige interview met Werner Kuhn kan je lezen in Dag Allemaal van deze week.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER