AFP
Volledig scherm
© AFP

"Koop geen Samsung S7: na twee jaar geen technische ondersteuning meer"

Koop geen nieuwe Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge of Galaxy J3 2016 meer. Dat is het opmerkelijke advies dat de Nederlandse Consumentenbond meegeeft. Volgens de Nederlandse tegenhanger van Test-Aankoop is uit onderzoek gebleken dat de fabrikant de drie modellen vanaf maart 2018 niet meer technisch ondersteunt. Daardoor veroudert de software en worden de toestellen minder veilig.

16 reacties

  • Maarten Machiels

    6 jaar geleden
    Grappig dat mensen "betere schermen" en "betere foto's" plaatsen bij iPhone.. Dat is als zeggen dat 720p er toch beter uitziet dan 4K.. Als ge in 2017 nog zit te verkondigen dat Apple beter is dan Samsung, scheelt er echt iets..
  • Anna Boekhout

    6 jaar geleden
    Typisch samsung, pure rommel. Ik ben vorig jaar overheschakeld naar een iPhone 7 Plus en iPhones blijken inderdaad veel sneller, betere foto's te nemen, betere schermen te hebben en je krijgt updates zelfs na 4 jaar nog.
  • Eray Taskiran

    6 jaar geleden
    Och. Wat een zever, ik heb nu een s7 en maak mij geen zorgen over "dat ik geen updates zal ontvangen". Ik zal mijn smarrphone gewoon rooten en de laatste software erop plaatsen
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Als mijn Samsung S6 Edge kapot gaat koop ik een simpele goedkope. Ze zullen mij niet meer liggen hebben.
  • Nick Demeyere

    6 jaar geleden
    5j met een iPhone 3GS, 7j met iPad mini 2 en nog steeds elke dag gebruikt, nu al 2j met iPhone 7. Met Samsung moet je daar niet aan denken.