Op 30 november troffen Bart De Wever en Kris Peeters elkaar bij de opening van de vernieuwde olieraffinaderij van Total in de Antwerpse haven.
Volledig scherm
Op 30 november troffen Bart De Wever en Kris Peeters elkaar bij de opening van de vernieuwde olieraffinaderij van Total in de Antwerpse haven. © Belga

Kris Peeters over Bart De Wever: "We hebben al jaren geen contact meer en dat betreur ik" (en dat merkt ook hond Duffy)

Hij bestuurt mee met N-VA, maar is tegelijk de grote uitdager. Antwerps kandidaat-burgemeester Kris Peeters had het deze namiddag in Demeulemeester in Debat onder meer over het contact met Bart De Wever - of beter: het gebrek aan contact. "Ik heb respect voor De Wever, ja, maar we zijn geen vrienden. We hebben geen contact meer en dat betreur ik. Geen contact is nooit goed."

82 reacties

  • JEF VAN OEKELEN

    6 jaar geleden
    Ik kom ook niet graag op bezoek bij een CD&V'er!! Oneerlijkheid troef !
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Typisch voor linkse partijen met een 'sociaal' gelaat (of masker). Die zeuren altijd om respect van de andere maar zelf voelen ze zich nooit gebonden. Di Rupo was ook zo een calimero-kampioen.
  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Waarom zou BDW nog contact moeten hebben met Beuling Peeters?
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Opletten Bart. Wanneer een tsjeef toenadering zoekt zal hij dat enkel doen uit eigenbelang......
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Peeters kan zijn verlies niet verwerken. Hij werd in de zak gezet door Beke om Thyssen in de EU te laten zetelen. Na de verkiezingen volgend jaar ligt hij overal buiten. Wat een klein kind. Een achterbakse vent.