Kersthappening en –wandeling in Loksbergen voor Music for Life

In het kader van de Warmste Week kan je vrijdag 22 december in Loksbergen op pad voor de ‘Warmste Avondwandeling’. De opbrengst gaat naar de vzw Martine Van Camp.

Luc Weyens

‘De warmste avondwandeling @ holle wegen Loksbergen’ is het initiatief van enkele wandelvrienden, verenigd in ‘Wanderlust Loksbergen’. Zij zijn een groep vrienden die er regelmatig wandelend op uittrekt in & rond hun eigen dorp. Net zoals vorig jaar willen zij hun steentje bijdragen aan De Warmste Week van Studio Brussel.

Tussen 18 en 20.30 uur kan je vertrekken aan café De Loxberger. Naast de Loksbergense woningen in kerstlicht worden ook de gekende holle wegen sfeerrijk verlicht. Ook wie niet wil wandelen is welkom, want op de startplaats achter De Loxberger wordt een klein kerstdorp ingericht met de nodige hartige hapjes & drankjes, in aanwezigheid van de kerstman. Als afsluiter is er een surprise-act. Meewandelen kan voor 5 euro per persoon, inclusief drankje. Je voorziet best stevig schoeisel, een zaklamp en reflecterende kleding.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer