De bussen kunnen niet uitrijden door de gladde wegen.
Volledig scherm
De bussen kunnen niet uitrijden door de gladde wegen. © De Scheirder

Gevaarlijk glad: geen enkele bus rijdt nog uit in provincie Antwerpen, ook in Oost-Vlaanderen problemen

Ook al sneeuwt het niet meer, het is gevaarlijk glad op de wegen. Zo glad zelfs dat geen enkele bus nog rijdt in de provincie Antwerpen. Dat meldt De Lijn. Ook in Oost-Vlaanderen zijn er problemen.

63 reacties

  • Valerie Van de Voorde

    6 jaar geleden
    Ik begrijp niet waar deze onzin vandaan komt. Steltplaats zurenborg, rumst en mechelen zijn zowel maandag als dinsdag buiten gereden. Door de gladde wegen bij sommigen tot 2 uur vertraging onderweg, maar wij hebben onze dienst gereden!
  • Rik Ghillemyn

    6 jaar geleden
    Maandag in de sneeuw met de bus naar Kortrijk. Respect voor die mensen. DANK U WEL DE LIJN
  • Yvan Lissens

    6 jaar geleden
    gerda adriaensen: Helemaal mee eens. Tel daarbij de de generatie jonge mensen die niet weten wat het is om een aantal weken met sneeuwval te zitten en dan krijg je zulke toestanden. Dit is geen verwijt, maar een vaststelling. 35 jaar geleden heb ik maar zelden een bus gemist tijdens de winter om naar school te gaan, de wegen lagen dichtgesneeuwd en toch ging het leven verder, iedereen reed wat trager en vertrok wat vroeger.
  • Stavros Kanakaris

    6 jaar geleden
    Marijke Breacken, over wie heeft u het als u spreekt over "die nieuwe chauffeurs, je kent ze wel"? Durft u niet uit te komen voor uw gezindheid? Over houdt u het enkel op suggereren? (sommige mensen, je kent ze wel, begrijpen zulke woorden niet)
  • Peter Rousseeuw

    6 jaar geleden
    Ik moet wel er door met de auto naar De Polder. En dan de 36 linkeroever als men kan rijden.