SBS - Joke Emmers De slimste mens
Volledig scherm
SBS - Joke Emmers De slimste mens © SBS

Joke Emmers mag alles doen in De Slimste Mens, zelfs het kot afbreken

TVPresentator Erik Van Looy, en bij uitbreiding iedereen die rechtstreeks te maken heeft met ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, heeft een boontje voor actrice Joke Emmers, na auteur Dalilla Hermans, ongetwijfeld dé revelatie van het jubileumseizoen van de VIER-quiz. Als het van Van Looy afhangt mag de Limburgse actrice zelfs ‘het kot afbreken’. Al zal ze wel moeten oppassen voor haar idool Filip Peeters, samen met Xavier Taveirne veruit de beste speler dit jaar en bij zijn rentrée alweer meteen winnaar…

29 reacties

  • Luc Ky54

    6 jaar geleden
    Roepen en tieren als een ander aan het woord is? Filip Peeters kon zich niet meer concentreren met dat kind naast hem. Nee, Joke blijft mij irriteren en ik hoop dat ze er maandag eindelijk uit gaat.
  • Hugo Wouters

    6 jaar geleden
    Och ja leer eens relativeren en laat haar toch doen, het zit in hare aard. Wat mij wel een beetje stoort is het verplicht applaus en zelfs diegene die wint of een goed antwoord geeft applaudiseert voor zichzelf.
  • chantal prez

    6 jaar geleden
    Waarover moet ze dan op de hoogte zijn Gil Groenewijn, van ons pensioenstelsel?? Met de filmpjes is ook gefoefeld.Nogal logisch dat een oudere man ,zoals F.Peeters meer weet over een voetbalmatch van 1985,dan jongere mensen die toen nog niet geboren waren!
  • Gaston Miar

    6 jaar geleden
    Als jullie eens niet meer kunnen lachen,.....kijk dan naar een horrorfilm.
  • Glen Van Bruyssel

    6 jaar geleden
    Versta me niet verkeerd,ik kijk er graag naar,maar ben soms beschaamd in sommigen hun plaats,en er nog voor betaald worden.