EPA
Volledig scherm
© EPA

Apple brengt donderdag iMac Pro uit en goedkoopste model kost 4.999 dollar

IMacOvermorgen lanceert Apple de iMac Pro. Het basismodel van de all-in-onecomputer kost 4.999 dollar, maar prijzen in euro's zijn nog niet vrijgegeven. Dat meldt Tweakers.net.

6 reacties

  • Patrick Coulier

    6 jaar geleden
    Ik ga er 5 kopen, alleen al om die reaguurders hieronder groen te laten uitslaan van dikke jaloezie ;-)
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    De laatste desktop computer die ik had heb ik ook zelf gebouwd. En dat ding werkte als een geöliede machine. Ik ben tevreden over Apple, maar 5000 dollar geven aan een computer? Zolang ik er geen raket mee kan lanceren naar Mars vind ik dat veel te veel. En wees gerust, de prijs in euro gaat dezelfde zijn als die in dollar.
  • Mustafa Weinbaum

    6 jaar geleden
    Laetitia Vandenbosche slaat hieronder de nagel op de kop. Maar Apple mikt met dit PRO-model dan ook helemaal niet op de professionele gebruiker die weet wat belangrijk is. Het doelpubliek van Apple is hoofdzakelijk de computer-analfabetische snob die zijn/haar overprijsde Apple tentoon wil stellen aan zijn/haar omgeving om een "succesvol en creatief" imago te pretenderen. En daar betaalt men dan ook voor. Wellicht wel een goed systeem, maar zeker niet voor pro's. Au contraire...
  • Ed Buun

    6 jaar geleden
    Geef mij dan maar liever een echte/goeie PC. Eentje die je zelf kan maken als er iets stuk gaat. Een echte PC is ook compatibel met alle programma's en hardware die men kan nodig hebben.
  • Laetitia Dubois

    6 jaar geleden
    Apple zal het nooit verstaan. Weeral geen mogelijkheid om intern uit te breiden met bvb 2 of 3 grafische kaarten. Echte pro gebruikers willen ook bvb zelf hun schermen kiezen. De grote van de hd is totaal onbelangrijk want een pro heeft servers. Voor dat bedrag kan je zelf in top van de top computer in mekaar steken die 2maal zo krachtig zal zijn. En dat is wat een pro zal doen.