JCVD als Jean-Claude Van Johnson in z'n nieuwe tv-reeks
Volledig scherm
JCVD als Jean-Claude Van Johnson in z'n nieuwe tv-reeks © Amazon Studios

Jean-Claude Van Damme (57) nog altijd even afgetraind in nieuwe reeks: "En ik hou nog altijd evenveel van België!"

‘The Muscles from Brussels’ is back. 57 is Jean-Claude Van Damme ondertussen, maar zijn lijf is nog even afgetraind als in de beginjaren. Dat toont hij in zijn eigen tv-reeks ‘Jean-Claude Van Johnson’. Met voor het eerst niet alleen actie, maar ook humor als wapen. «Eindelijk mag ik eens grappig zijn.»

18 reacties

  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    De ouders van Jean-Claude zijn zeer vriendelijke mensen ooit samen gezeten in het kabinet van Dr Janssens in Knokke en een klein uurke gepraat ,wel J.C heeft water en bloed gezweet om te staan waar hij nu staat dank mede zijn ouders , ik wist zelfs niet dat hij professor is in de sport ,hij is vertrokken naar America en heeft het gemaakt ,anders waren ze failliet ,hij als zijn ouders .
  • Michel de Jong

    6 jaar geleden
    Ik vind dat de Belgen inderdaad wel trots op hem mogen zijn. Toch het Belgische uithangbord voor acteurs. Maar of hij wel met beide voetjes op de grond is blijven staan waag ik te betwijfelen: wie roept er nou in het Engels België om landgenoten te begroeten? In zijn weigering om NL te spreken zie ik het prototype Waal: zij vertikken het om iets anders dan Frans te spreken.
  • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

    6 jaar geleden
    Hij is en blijft een geweldige man, We zien hem hier regelmatig in Knokke en dan herken je de vriendelijkheid van zijn mama en papa direct! zowel van binnen als aan de buitenkant (het oog mag ook wat) is hij geweldig. JC we love you for ever! ps; next time on the Lippenslaan I want a kiss and a hugh from you!
  • bjorn eeckhout

    6 jaar geleden
    Hij is en blijft 1 van Belgie z'n uithangborden!!! Mooie films of niet!! Wees er verdomd eens trots op!!! Het hoeven niet altijd de wafels en bier te zijn!!!
  • Werner Van der Kelen

    6 jaar geleden
    Ja ja we kennen dat, hij houdt van den belZiek, maar als ze een vraag stellen in Vlaams moet hij op zijn moeder roepen