36 300 euro voor sportverenigingen

In 2018 wordt er een totaalbudget van 36.300 euro vrijgemaakt voor sportverenigingen. “AVT Meeuwen-Gruitrode, Sporting Nevok, LRV Meeuwen en KSK Meeuwen investeren in de jeugdwerking en in hun infrastructuur. De gemeente voorziet graag in een financiële ondersteuning van deze projecten”, zegt schepen Kurt Plessers (CD&V).

RDR

AVT legt een aanloopstrook in kunststof aan, die kost 57.000 euro en de gemeente voorziet hier een toelage van 19.000 euro. De aanlooppiste wordt gebruikt voor het hockeybalwerpen, het speerwerpen en het hoogspringen.

Sporting Nevok plaatst een regeninstallatie op het C-plein en gaat haar tribunes verbeteren. Het totaalbudget bedraagt 21.500 euro, er is een buitengewone toelage van 7.200 euro voorzien.

Landelijke Rijvereniging Meeuwen plant in haar manege voor 14.500 euro investeringen. De spring- en dresseurpiste krijgen een nieuwe bodem in geopad en ook de verlichting met eco-lampen brengt meer comfort voor ruiter en paard. Hiervoor is een buitengewone toelage van 4.850 euro ingeschreven.

Ten slotte plaatst KSK Meeuwen onder meer een beregeningssysteem en nieuwe verlichting op het C-plein. Die kosten bedragen 15 700 euro. De gemeente voorziet hier een toelage van 5 250 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer