thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

VRT-reporter: "Sommige Antwerpse moskeeën ontvangen maandelijks drugsgeld"

"Er zijn enkele moskeeën in Antwerpen die maandelijks geldbedragen uit de drugswereld ontvangen", dat verklaarde reportagemaker Stef Meerbergen deze avond in De Afspraak op Canvas. Hij kwam toelichting geven over zijn Pano-reportage over de cocaïnehandel in de Scheldestad. 

182 reacties

  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Ach met moet weer andere partijen erbij halen om de NVA en BDW te verdedigen. Niets moet er eigenlijk bijgehaald worden. BDW’s beleid ivm war on drugs faalde omdat hij de kleine. Cafeetjes aanviel en sloot die eigenmlijk enkel misbruikt werden door enkelen. Hoe dom kan je zijn met te denken dat men een cafee sluit, het verdeelpunt plots weg is. En dat voor de zogenaamde slimste mens van de wereld!
  • Luc Besson

    6 jaar geleden
    Maar niemand zal er iets aan doen ! Mag niet van Unia !
  • Klara De Smet

    6 jaar geleden
    Zolang de rechterlijke macht niet veranderd en niet helemaal vernieuwd wordt, aangepast aan de huidige problemen en noden, gaat alles achteruit blijven gaan.
  • Pieter Martens

    6 jaar geleden
    Weet je waar het VB voor staat? Om dat allemaal uit te roeien, de overheid is NIET in staat om dat te doen. Wij worden al jaren in de steek gelaten, maar met Kerstmis krijgen we weer TEDERE woordjes te horen vanuit Laken .
  • Floris Nijs

    6 jaar geleden
    Waar is de controle? Als men in het cafe een sigaret rookt is er wel controle. Maar ja :drug is geen tabak. Voor tabak moet men WEL streng optreden!!!!!!!!!!