Meryame Kitir
Volledig scherm
Meryame Kitir © Photo News

Oppositie misnoegd: Charles Michel geeft verstek voor Kamer, maar wordt gesignaleerd in Brussel

ENERGIEPACTDe oppositie heeft vanavond een motie ingediend om premier Charles Michel onmiddellijk in de Kamer op te vorderen over het Energiepact. De premier had eerder aangekondigd dat het niet mogelijk was naar het parlement af te zakken, maar nu blijkt dat de eerste minister aan het einde van de namiddag reeds in Brussel was gearriveerd vanuit Parijs.

47 reacties

  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Nu zie ik madam Rutte met haar kont op een bureau ziien ! Gisteren Tommelijn ... Kennen die nu geen elementaire beleefdheid ? Voorbeeld funktie ?
  • emiel Clarijs

    6 jaar geleden
    Amateur Michel doet eerst een straffe uitspraak en laat zich dan niet meer zien of horen, dit gedrag verkoopt men dan als 'goed bestuur'.
  • Phil Duncan

    6 jaar geleden
    Niets makkelijker dan oppositie . Alles bekritiseren en afbreken maar vooral vergeten wat je zelf had kunnen doen toen je zelf in de regering zat en dat nu verwijten aan de huidige regering . Hypocriet .
  • Stef Debever

    6 jaar geleden
    En het nivo blijft maar dalen, zielig partijtje die sossen.. Moest ik premier zijn, dan besteed ik ook geen tijd aan die constante zever. En waarom moet nog vergaderd worden?? Het feit dat VIER energieministers goedkeuren....... Moet dan daarover nog eens gestemd worden???? Waar zijn ze eigenlijk mee bezig.
  • Ian Vandenbossche

    6 jaar geleden
    Weet nu al dat hij na vlgnde verkiezing (natuurlijk) geen premier meer zal zijn. Ambieert nu duidelijk een post in Europa. Brengt nog meer op.