Action Images via Reuters
Volledig scherm
© Action Images via Reuters

De Bruyne loodst City met goal naar fenomenaal record, Lukaku matchwinnaar voor United (al viert hij dat weinig uitbundig)

Manchester City is een record rijker. En wat voor één. Dirigent Kevin De Bruyne gidste zijn team vanavond in Wales tegen Swansea naar een 0-4-overwinning. De vijftiende opeenvolgende zege voor de Citizens. Romelu Lukaku snoerde bij Manchester United dan weer alle criticasters de mond met de beslissende treffer tegen Bournemouth (1-0). 

7 reacties

  • Wouter Van de Walle

    6 jaar geleden
    Tony, hoe origineel die Luikaku *geeuw*. Zonder Lukaku was het gelijkspel dus weer puntenverlies, dankzij hem opnieuw de 3 punten, tegen een topploeg of niet maakt hier dus niets uit. Kampioen wordt ge door te winnen van de kleintjes ;)
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    lukaka scoort wel maar ... ze spelen hem ook niet aan , ze spelen niet met hem en die kerel loopt daar te lopen , triest
  • Marlies Schoefs

    6 jaar geleden
    Nick mazzel bestaat in het engels voetbal niet jaloers misschien
  • Tony Dekeukelaere

    6 jaar geleden
    luikaku : wanneer eens een doelpunt tegen een topploeg ?????
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Lukaku scoort en het enige dat die voze vlaming kan zeggen is; " sommigen zullen zeggen 't is tegen de kleintjes dat hij het doet, ook die statistieken worden bovengehaald". Wat zijn wij hier toch toffe mensen he zeg. Nergens nooit geen negativisme, heer en meester in het schenken van vertrouwen, maar nooit van den akker geraakt en niet weten waarom.