De Duitse presentator Jan Böhmermann suggereerde in een hekeldicht dat de Turkse president Erdogan een pedofiel en geitenneuker was.
Volledig scherm
De Duitse presentator Jan Böhmermann suggereerde in een hekeldicht dat de Turkse president Erdogan een pedofiel en geitenneuker was. © EPA

"Erdogans knokploeg neemt satiricus die Turkse president 'geitenneuker' noemde in het vizier"

ErdoganJan Böhmermann, de satiricus die vorig jaar met zijn smaadgedicht waarin hij de Turkse president een 'geitenneuker' noemde een diplomatieke rel tussen Duitsland en Turkije veroorzaakte, zit in het vizier van Osmanen Germania. De groep Erdogangetrouwen zou volgens de krant Stuttgarter Nachrichten en het ZDF-magazine Frontal21 het "afstraffen" van Böhmermann hebben verordend.

60 reacties

  • Chris Boog

    6 jaar geleden
    Dit is toch buiten proporties....wat een organisaties zijn hier allemaal van hem. Die man zijn knokploegen zitten overal. Hoog tijd dat de schoonmaak hier eens begint. Mensen die z'on ''leider'' steunen die zulke machtspelletjes speelt horen hier niet thuis.
  • Michael Dimers

    6 jaar geleden
    Wat een crapuul die kerel. Turkije mag NOOIT bij de EU horen. Maar onze achterlijke hypocriete linkse politici zijn die idioot wel genegen. Een volksopstand en zo snel mogelijk !
  • D C

    6 jaar geleden
    Begin alvast met dubbele nationaliteit af te schaffen. turk of belg ! Als belg kunnen wij ook niet kiezen, het lijkt wel discriminatie in die zin. Bovendien raad ik alle turken, die zich echt wel zodanig turk voelen, aan om snel terug te gaan naar hun erdogan, want die moeten zich hier wel erg ongelukkig voelen.
  • dirk govaerts

    6 jaar geleden
    Politici luisteren niet naar het volk , enkel hun pluche en het daarbij horende graaimodel interesseert hen . Dat zie je in de lokale , de regionale ,landelijke , europese en wereld politiek .
  • randy ghesquiere

    6 jaar geleden
    Da hij et zelf gaat regelen e me zen grote mond .... Ik doe Da ook as ik me iemand probs heb