Joe Biden en Meghan McCain tijdens een emotioneel moment
Volledig scherm
Joe Biden en Meghan McCain tijdens een emotioneel moment © The View

Joe Biden troost dochter van doodzieke John McCain en ontroert heel de VS in emotioneel tv-fragment

In de Verenigde Staten mag er dan al grote politieke verdeeldheid heersen, het heeft ex-vicepresident Joe Biden (75) er niet van weerhouden om de dochter van zijn politieke tegenstander te troosten. Het fragment uit het tv-programma 'The View' zal niemand onberoerd laten.

11 reacties

  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Daan Roos, ik denk dat je Bush bedoelt? Obama-Biden was het duo dat de Amerikaanse economie uit het slop heeft geholpen. Je kan daar heel wat feiten over vinden, moest feit geen vies woord zijn voor jou.
  • Daan Roos

    6 jaar geleden
    Ik hoop het Roger Deprez, geen enkele president heeft tijdens zijn ambt in 9 landen dood en verderf gezaaid en de VS bankroet achter gelaten.
  • Fred Sempels

    6 jaar geleden
    In alles zelf tot de slechtste mens (noet dat deze man zo is) schuilt er toch nog liefde en das heel mooi
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    McCain is een politicus die altijd spreekt over inhoud en nooit iemand persoonlijk aanvalt. Hij verdient dan ook het respect van vriend en vijand. Veel Amerikanen zullen rouwen als hij komt te sterven.
  • luc vanderlinden

    6 jaar geleden
    Was Biden opgekomen tegen Trump ipv Clinton, wat trouwens manipulatie was van de wil van het volk, was hij nu waarschijnlijk president van Amerika geweest en niet Trump. Democraten moeten vooral onderzoeken wat er in hun partij is kunnen gebeuren !