EPA
Volledig scherm
© EPA

POLL: De tranen van Obama, een crowdsurfende Hilde Crevits of de dreigende Kim Jong-un? Kies hier jouw politieke foto's van het jaar

In januari heeft Donald Trump de presidentsfakkel overgenomen van Barack Obama. De ene onthaalde hem onder luid gejuich, de ander fronste eens serieus de wenkbrauwen. Hoe dan ook, de man heeft de politieke wereld dit jaar niet onberoerd gelaten. Ook in eigen land hebben de politici niet stilgezeten. De komende week laten we jullie in verschillende categorieën meebeslissen over onze “Foto’s van het jaar”, die we op 23 december lanceren. Kies vandaag jouw politieke foto van 2017 (je mag op meerdere foto’s stemmen). 

4 reacties

  • Brian Rampelberg

    6 jaar geleden
    Lang leve Obama! Obama's Health Care was één van de beste dingen dat de arme Amerikaanse bevolking kon overkomen, helemaal vernietigd door Trump. Trump heeft ook meer conflicten veroorzaakt in de wereld, bevolkingen tegen elkaar opgezet, natuurdomeinen verkleint voor oliegewin, de wapenwet verdedigt dat Obama wou afschaffen, vrouwen aangetast, enz. Ik kan zo blijven doorgaan over Trump en dan zijn er nog Vlamingen die hem beschermen, je moest beschaamd zijn.
  • Robbe Leyssens

    6 jaar geleden
    Trek het je niet aan, Ludo, op domheid staat geen leeftijd. Ook een echte man mag huilen, een politieker met een hart.
  • Robbe Leyssens

    6 jaar geleden
    Ik doe mee aan de poll, zonder me uit te spreken over de emoties van anderen. Al wil ik wel zeggen, dat ik die Noord-Koreaan niet in mijn hart draag.
  • Ludo Van der Auwera

    6 jaar geleden
    Hoe sommige mensen zo dom kunnen reageren, daar kan ik niet bij. Hun waarschijlijk huidig idool is al even kinds.