Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Acteur Marc Van Eeghem (57) overleden

Acteur Marc van Eeghem is overleden ten gevolge van prostaatkanker. De ziekte werd zeven jaar geleden bij hem vastgesteld. Van Eeghem was één van de meest herkenbare gezichten op het kleine scherm, met rollen in series als 'Tytgat Chocolat', 'Safety First', 'Loslopend Wild', 'Katarakt' en 'In Vlaamse Velden'. Marc werd 57, en laat twee tienerzonen na. 

159 reacties

  • Birgit Vanhoof

    2 jaar geleden
    Zijn rol in Ons Geluk speelde hij met volle overtuiging. In andere series heb ik hem niet aan het werk gezien. Door de heruitzendingen van Ons Geluk kan ik opnieuw genieten van zijn talentvolle kwaliteiten als acteur. Ontzettend jammer van zijn veel te vroeg heengaan.
  • Jos Vermeulen

    6 jaar geleden
    Vakman
  • Guido Vandenbroucke

    6 jaar geleden
    K'was altijd enthousiast om Marc te zien spelen, als oude vriend van de familie Van Eeghem, met Lieven,Kurt,Wilfried en kleine Marc waren we steeds welkom Veel sterkte aan de ganse familie en de vele vrienden
  • krindl

    6 jaar geleden
    ik ga hem nooit vergeten…hoe kan het ook…..die prachtige rollen die hij heeft gespeeld…die kunnen we altijd bekijken, herbekijken en kijken naar een top-acteur…voor altijd…je zal altijd bij ons blijven.
  • luk g.

    6 jaar geleden
    Amaai, net het interview gezien met zijn broer Kurt, mooie woorden en respect voor deze fantastische acteur ! Een groot verlies voor het Vlaamse theater vooral ...