© Vijf

Dit is Jani's mooiste make-over ooit, al had hij er wel een jeneverke voor nodig

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen ‘Zo Man Zo Vrouw’ maakt stylist Jani Kazaltzis kennis met Godelieve (60) en Robert (64), die in een blokhut wonen en wel eens een jenevertje lusten. Hoewel Jani meteen dol is op het ‘doodeerlijke’ koppel, schort er iets aan hun kledingstijl. “Ik dacht dat Carmen uit De Kampioenen de deur opendeed”, zegt hij tegen Godelieve die er na haar make-over wel sexy wil blijven uitzien. Robert moet volgens de stylist dan weer af van zijn twee onderbroeken, die hij draagt om een wel heel vervelend probleem te voorkomen...

vwh

Jani begeeft zich deze week naar Mol, parel van de Kempen. Maar de echte parel is Godelieve (60 jaar, gepensioneerd financieel adviseur), die hem samen met haar partner Robert (64 jaar, gepensioneerd kraanbestuurder) opwacht in hun 'Valentijnsnestje'. Voor Jani gaat een nieuwe wereld open die bestaat uit Goldwings, mobilehomes, knusse chaletjes, truis onder ruitjeshemden, dubbele onderbroeken en pruiken "omdat het kan". De Vlaanderens modegoeroe heeft voor het eerst een jeneverke nodig om de dag te starten.

"Godelieve is 'hips' in haar dagelijkse styling," beweert Robert. "De wereld is voor jou een podium," aldus Jani, waarop hij haar prompt vraagt om zijn assistente te worden.

Het is de eerste keer dat Jani een koppel zestigplussersers van een make-over voorziet. De erg joviale levensgenieters staan zelf versteld van het resultaat. Onovertroffen is het, en dat zonder pruik. Robert is tot tranen toe bewogen, Godelieve raakt zowaar in ademnood bij het zien van haar persoonlijke Richard Gere. Het is emotioneel gezien misschien wel zijn mooiste restyling ooit.

‘Zo Man Zo Vrouw’ is te zien op woensdag 7 september om 20u35 op Vijf.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer