Dustin Hoffman.
Volledig scherm
Dustin Hoffman. © EPA

Dustin Hoffman opnieuw beschuldigd van seksueel misbruik

Nog eens drie vrouwen beschuldigen acteur Dustin Hoffman van seksuele misdragingen. Eén van hen was minderjarig toen de acteur zich ongevraagd voor haar uitkleedde en om een massage vroeg. Hoffman was de vader van een schoolvriendinnetje van de tiener. De overige twee zeggen dat Hoffman hen zonder hun instemming met zijn vingers penetreerde. De vrouwen doen hun verhaal in Variety. 

10 reacties

  • Christina Van Dyck

    6 jaar geleden
    Ik denk dat er toch een soort heksenjacht bezig is. Is dit allemaal wel zo erg als dat het verteld wordt? is er niet wat bij gefantaseerd? die ene dame weet zelfs niet meer of het met haar toestemming of niet is gebeurd, raar allemaal.
  • Andrew Clossus

    6 jaar geleden
    Lijkt me toch een raar verhaal, ze heeft seks gehad met hem maar weet niet meer of het met wederzijdse toestemming was? ruikt toch een beetje naar onzin.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Ik vermoed dat die grote acteur, want dat is hij toch, een grote aantrekkingskracht heeft op vrouwen. En dat ze dan op zijn eventuele avances ingaan begrijp ik maar al te zeer vooral omdat ze hopen er baat bij te hebben en sterker nog, er vaak aanleiding toe hebben gegeven. !!!!!! Verdedig je daar maar eens tegen als man.
  • Roger Poot

    6 jaar geleden
    Daar gaan we weer......
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    toch raar dat gezien de periode, zo'n 35 jaar, er toch maar zo weinig aanklachten zijn. Heeft de "metoo" campagne bij velen de kassa al laten rinkelen?