Bouwgrond te koop. (Archieffoto.)
Volledig scherm
Bouwgrond te koop. (Archieffoto.) © photonews

N-VA wil nieuwe bouwgronden meer belasten

De N-VA wil nieuwe bouwgronden meer belasten. Dat bericht De Tijd vandaag. Tegen 2040 mag er in Vlaanderen geen nieuwe open ruimte meer worden bebouwd. Wiens bouwgrond opeens open ruimte wordt, wordt daarvoor volledig gecompenseerd. Daarover is de Vlaamse regering het eens.

144 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Uit goede bron : de nva verlaat en de politiek en wordt een vastgoed firma. nv NVA invest met als general manager De Wever, Kennis wordt hr director en Rob envelop adviseur. De bedoeling was om Francken sales director te maken maar daar twijfelt Bart nog aan.Weyts wordt loopjongen en voor Van Overdveldt is geen plaats. Op de meetings wordt uitsluitend cola zero gedronken.
  • edgard gielis

    6 jaar geleden
    zo is NVA altijd en voor alles meer betalen en dan nog de INDEX afpakken in 2015 dank aan de NVA kiezers
  • Joris Vanderaert

    6 jaar geleden
    Enkel VB... da's een goeie. Wat was alweer hun laatste beleidsbeslissing? Het rendement van een VB-stem was totnogtoe 0,00000...0000. En wie denkt dat dit gaat veranderen?
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Liegen en bedriegen dat is het enige dat deze pummels kunnen.Voor mij nog enkel VB
  • Marc Wouters

    6 jaar geleden
    Ronny dus het grootste probleem is dat die paar gewone mensen die een stukje landbouwgrond bezitten dat plots bouwgrond zou worden, daarop meer belast zouden worden. Wat is daar nu onbillijk aan? Niemand hoort zomaar een kado te krijgen door een overheidsbeslissing. Dergelijke werkwijze werkt speculatie en gesjoemel in de hand. En meestal is het niet de kleine man die daarvan profiteert.