FEL
Volledig scherm
© FEL

Ochtendspits zwaar verstoord na ongeval met vrachtwagen op E40 in Erpe-Mere

De E40, in de richting van Gent naar Brussel, was deze ochtend volledig versperd ter hoogte van Erpe-Mere nadat een ingedommelde vrachtwagenchauffeur er omstreeks 4.20 uur met zijn koelwagen door de middenberm van de E40 in Erpe-Mere ging. Inmiddels is de weg in beide richtingen weer vrijgemaakt, maar er staat nog een lange file.

33 reacties

  • WALTER WIELANDT

    6 jaar geleden
    radio aan,verwarming op,weinig verkeer ,,,op tijd moeten lossen.......
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Zijn winterbanden vergeten zegt hier ene lol..
  • Miguel N. Noridine

    6 jaar geleden
    Groenten of fruit in de supermarkt is nog geen excuus om u niet aan de regels te houden en moeders met kinderen in levensgevaar te brengen op de openbare weg. En de politiek? Die hield nog een volgende flitsmarathon om de staatskas te spijzen.
  • Werner Van der Kelen

    6 jaar geleden
    Onze ministers moeten dringend eens naar de ons omliggende landen op studiereis, daar mogen ze overdag tijdens de drukke uren NIET voorbijsteken, hier hebben ze een uniek systeem, nergens ter wereld zie je dit, ze regelen het zwaar verkeer met blauwe gebodsborden, ONBEGRIJPELIJK en een land onwaardig !
  • Dirk D'hont

    6 jaar geleden
    Begrijp niet dat men honderden auto's kunnen flitsen in een uur en voor de minste overtreding wordt je op de bon geslingerd maar als je met een vrachtwagen in de regen of sneeuw op het middenvak inhaalt wordt of mag blijkbaar niks gezien worden. Is dit nu een economische keuze of zit daar iets anders achter? Men kan er niet naast kijken en iedereen ziet het behalve diegene die er moet op toezien blijkbaar. Een gevaarlijke evolutie.