Axel Daeseleire in Project Axel
Volledig scherm
Axel Daeseleire in Project Axel © Screenshot VIER

'Project Axel', de (voorlopige) eindstand

TVHet was een uitdagend sociaal experiment dat Axel Daeseleire aanging een paar maanden geleden. Hij gaf vijf daklozen 10.000 euro en daarmee ook een kans om uit de put te krabbelen. Na de aflevering van gisteravond bleek dat vier van de vijf deelnemers een dak boven zijn hoofd hadden en het merendeel heeft ook werk. Al is het afwachten hoe dat gaat verder gaat.

15 reacties

  • Johan Meulenbergs

    6 jaar geleden
    Geloof niet echt in zo'n show .. teveel opgezet spel volgens mij en alles volgens een vooraf opgesteld draaiboek.
  • Nancy De Mol

    6 jaar geleden
    Laten we dit project eens binnen een jaar eens herbekijken. De show moet verder gaan. Haar job bij Maxi Zoo staat haar precies niet aan of is dit sluikreclame? Eerst doen ze niets en nu opeens vinden ze een huis en werk? Die clown vanuit Engeland is van in het begin al weggooid geld.
  • Dirk Mommens

    6 jaar geleden
    Iedereen verdiend een kans , en we kunnen allemaal tegenslag krijgen zeg nooit nooit , , prachtig programma met helaas ,de realiteit
  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    Hoeveel heeft die 50.000 € opgebracht want dat is het enige echte doel geweest hij heeft het echt niet uit sociale overweging gedaan. Net zoals de vele VZW 's die de laaggeschoolden Helpen, helpen ze eerst zichzelf met een goed loon als coördinator enz.. Gelukkig zijn er ook nog mensen die andere mensen helpen zonder dat ze op tv komen en Er zelf geld aan verdien.
  • Alain Terrieur

    6 jaar geleden
    Er vraagt iemand water over is van die 10000 €. Het was niet de bedoeling dat daarvan iets over blijft. Die 10000 € dienden om alles te regelen om hun leven weer op de rails te krijgen: huurwaarborg, huisraad, voedsel, studies, paperassen, ... Toch benieuwd hoe die 4 'geredde' daklozen er volgend jaar voor staan. Ik betwijfel of ze dan nog alle 4 werken en woonst hebben.