© Pristin Sellier

Sterrenrestaurants pakken uit met alcoholvrije bubbels

U gaat eindejaar op restaurant vieren maar bent ook aangesteld als BOB? Dan is de kans groot dat u het die avond met water, frisdrank of fruitsap moet doen. Tenzij uw restaurantuitbater ook overstag is gegaan voor de start-up Maison De Froy.

mige

Dat bedrijf lanceert namelijk de ‘Pristin Sellier’, alcoholvrije bubbels die op een unieke manier geproduceerd zijn en daarom in het niets te vergelijken vallen met de bekende alcoholvrije bubbels. “Er bestaan al talloze varianten op onze creatie, maar velen bevatten toegevoegde suikers en artificiële kleurstoffen. Het gaat meestal om gealcoholiseerde dranken, waar nadien gewoon de alcohol uitgetrokken wordt. Ons proces gebeurt zonder fermentatie, en dat is uniek voor alcoholvrije bubbels. We gebruiken ook alleen de beste druiven uit de Provence. En om de sociale economie een duwtje in de rug te geven, laten we onze flessen labellen in een beschermde werkplaats”, aldus Romain Dekeyser, oprichter van Maison de Froy.

De alcoholvrije bubbels zullen ondermeer geserveerd worden in sterrenrestaurants als ‘Comme Chez Soi’, ‘Bon-Bon’, ‘Bruneau’ en ‘Michel’.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer