Bernie Sanders verloor in de voorverkiezingen van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van Hillary Clinton.
Volledig scherm
Bernie Sanders verloor in de voorverkiezingen van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van Hillary Clinton. © REUTERS

Bernie Sanders: "Donald Trump moet aftreden na zoveelste beschuldiging van seksuele intimidatie"

De Amerikaanse senator Bernie Sanders vindt dat Donald Trump zou moeten aftreden nadat de president voor "de zoveelste keer wordt beschuldigd van seksuele intimidatie". Dat heeft Sanders gisteren duidelijk gemaakt in een interview met CNN.

54 reacties

  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Er zijn wel degelijk beschuldigingen van voor hij President was, Gino, en het gaat niet enkel over woorden. Als er een ding uit elkaar aan het vallen is dan is het alles waar Trump voor staat.
  • Gino De Neef

    6 jaar geleden
    Ten eerste gaat het enkel over woorden en ten tweede was dat voor hij president werd. Dus weer veel geroep over niets. Men kan zien dat hun rusland fabeltjes uit elkaar aan het vallen zijn
  • Jef joossens

    6 jaar geleden
    Noem ban eens 1 man die wel geschikt is, iedereen die verkozen word in de toekomst zal met het #METOO# syndroom te maken krijgen, het is gewoon een rage.
  • Kris Hermans

    6 jaar geleden
    Een socialist die rechtse politici valselijk beschuldigd... dat hebben we hier nog nooit meegemaakt. Behalve vorige week.
  • Resist You

    6 jaar geleden
    Mij treft niks zelf dat trump president is...Het is maar een Amerikaanse kluchtschow! Als europeaan heb ik daar geen last van !