KOS
Volledig scherm
© KOS

Vanaf 2019 mogen alle plastic verpakkingen in nieuwe blauwe zak

Eén blauwe zak die aan huis wordt opgehaald, die alle plastic verpakkingen verzamelt, evenals metalen verpakkingen en drankkartons, dàt is het principe van het nieuwe afvalbeleid van Fost Plus. 

92 reacties

  • Bart Vermeulen

    5 jaar geleden
    Of je betaalt niets van zakken en je loopt nog steeds naar het containerpark... En de socialist Steve Van Den Berghe die statiegeld wil vragen voor flessen kan mss ook afvragen waarom het drinkwater al zo duur is tov Frankrijk bv!
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Na een jarenlange coma zijn ze eindelijk wakker geworden en hebben ze ingezien dat er geen enkele logica zit in het huidige PMD systeem.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    In Mechelen gaat groene De Bie de Mechelaars pesten tot 2022.Ik vraag me af of de inwoners van meer dan 125 diverse landen onze taal begrijpen en spreken.
  • kamiel Beke

    6 jaar geleden
    In Duitsland is het zekerlijk al 3 jaar dat iedereen alles in de vuilnisbak mag doen, niet dit of dat, alles. Hun sorteercentrums worden niet beheerd door een stel afgedankte of uitgerangeerde politiekers die gaan lopen met de toelagen die de staat betaald, waardoor ze de burgers op extra kosten jagen.
  • Tom De Bondt

    6 jaar geleden
    Hopelijk komt dit er door want van het huidige systeem snapt niemand iets. Duidelijk want 2/3 sorteert blijkbaar niet goed.