Mathias Mariën
Volledig scherm
© Mathias Mariën

Fietser (60) overleeft aanrijding vlak bij woning niet

Een fietser is vanmorgen even voor 10 uur om het leven gekomen bij een verkeersongeval in het West-Vlaamse Sint-Joris, bij Beernem.

6 reacties

  • Dirk De Beule

    6 jaar geleden
    Heeft niets met gladheid te maken! Dat is daar altijd gevaarlijk, overgang fietspad straat is juist na de bocht. Vraag me regelmatig af wie verantwoordelijk is voor het ontwerp van zo'n weginfrastructuur. Men creëert conflictsituaties ipv ze op te lossen!
  • Gudo Courtois

    6 jaar geleden
    Als het fietspad overgaat op de gewone weg, heeft de fietser voorrang. Maar de oversteekplaatsen voor fietsers, waar de fietser nooit voorrang heeft, zijn een groot gevaar voor de fietser.
  • Ria Adams

    6 jaar geleden
    Schuld van het Belgisch wanbeleid t.o.z. van fietsers, 4 jaar Crevits waren al verloren jaren en nu is het iets aan het beteren maar er zullen nog veel slachtoffers vallen..
  • Geert Vlietinck

    6 jaar geleden
    Sterkte aan de familie als fietser s,morgens levensgevaarlijk zouden beter eens kijken bij onze noorderburen maar ja hier liever in elke straat een flitsbak brengt geld op.
  • Jan Rodrigus

    6 jaar geleden
    net op het punt waar het fietspad overging in de gewone rijbaan ==> Alleen in Belgie. Als fietser moet je hier een zoektocht beginnen naar ' Waar is het fietspad ' nu weer heen. Eerst links, dan oversteken weer naar rechts, dan volledig weg. Top