Slachtoffer Mikey Peeters.
Volledig scherm
Slachtoffer Mikey Peeters. © Henk Deleu

Mededader dodelijke steekpartij op Brugse Markt ondanks elektronisch toezicht al 2,5 weken spoorloos

De mededader van de dodelijke steekpartij op de Markt van Brugge, intussen meer dan drie jaar geleden, is al 2,5 weken spoorloos. Dat bevestigt zijn advocaat Jean-Marie de Meester. 

68 reacties

  • Jan Delafontaine

    6 jaar geleden
    Elektronisch toezicht, de enkelband m.a.w., is geen echte straf. Je moet gewoon op bepaalde uren thuis zijn. Niets meer of minder dan de gemiddelde echtgenoot dus.
  • patrik dockx

    6 jaar geleden
    enkelband werkt gewoon niet, ik ken mensen met een enkelband die 's nachts op café zitten
  • gustaaf guldentops

    6 jaar geleden
    weeral het zoveelste bewijs dat die gerechterlijke slippendragers niet capabel zijn in hun job,gelijk al onze politici,dit zijn namelijk allemaal leugenaars en bedriegers.dat krijg je met die politieke benoemingen;zij denken zich alles te kunnen permiteren en voelen zich vogelvrij.afschaffen die handel.
  • Karel Van Geel

    6 jaar geleden
    En voor de zoveelste keer met dank aan de dwaze bende van Geens. Van moord beschuldigden of medeplichtigen horen in de gevangenis tot de definitieve uitspraak. Zoals in dit geval kan men ze evengoed een treinticket geven en zeggen hier is je ticket maar je mag niet vertrekken.
  • Erwin VD

    6 jaar geleden
    Waarom geeft men moordenaars een enkelband en zitten kleine criminelen in de cel? Wat gaat er in het hoofd van sommige rechters rond om dit toe te laten. Je moet niet vragen hoe slecht de controle op enkelbanden is, als de betrokkenen zich al maanden kunnen verstoppen en zich ontdoen va die band zonder dat iemand iets merkt!