Mine Dalemans
Volledig scherm
© Mine Dalemans

Hond loopt speelplaats op in Paal: twaalf kinderen gewond

De hond van een buurman van de lagere school De Buiteling in Paal (Beringen) heeft vanmiddag twaalf kinderen van het eerste en tweede leerjaar aangevallen en verwond. Dat bevestigde zonechef Geert Wouters. Drie kinderen met iets ernstigere bijtwonden zijn na verzorging naar het ziekenhuis afgevoerd. Zij mochten inmiddels naar huis. Negen anderen kregen op de school de nodige zorgen toegediend.

133 reacties

  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    Zulke honden,die mensen hebben gebeten moet men laten inslapen zodat dit zich nooit meer kan herhalen..!
  • Anne Geerts

    6 jaar geleden
    Aan iedereen die hier weer afgeeft op leerkrachten : leerkrachten mogen normaal gezien geen toezicht doen tijdens de middagbewaking (staat op de zwarte lijst van leerkrachten) dus het zijn andere personen geweest die toezicht hielden en waarop moet geklaagd worden!
  • Peter Vrolijk

    6 jaar geleden
    Er zijn honden in overvloed, kijk maar eens in de asielen, dus waarom hem laten leven en het risico lopen dat dit nog eens gebeurd.
  • Marc Gabriels

    6 jaar geleden
    De " lieve hondenvrienden " zijn goed op dreef , de schuld van de kinderen , van de leerkrachten , van de afsluiting . De school moet dan maar omgevormd worden tot een concentratiekamp , welkom in Dachau !!!!!!! Mensen die niet van honden houden zijn ook geen mensenvrienden zijn meestal de kommentaren van die lui , ach kom 't waren maar kinderen !!
  • Bert de grootte

    6 jaar geleden
    De eigenaar is ten volle verantwoordelijk voor zijn hond. Wat als deze hond een beetje ouder was geweest en echt agressief was geweest. De schuld bij de kinderen leggen, serieus???? of bij de leerkrachten??? Heb het al dikwijls gehoord : kom maar binnen hij doet niks, het is nen brave en twee minuten later hangt hem in mijn knoesels. honden altijd aan de leiband of achter een goede omheining is toch niet zo moeilijk