ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Deze maand koopt Belg pakjes en... huizen

In december gaan 50% méér huizen en appartementen van de hand dan in de andere maanden van het jaar. Dat meldt Century 21, de grootste vastgoedgroep van het land, op basis van cijfers van de afgelopen jaar. De laatste maand is daarmee goed voor één op de acht transacties.

22 reacties

  • Koen Van crombruggen

    6 jaar geleden
    Wat een geklaag allemaal. 80% van de Belgen is eigenaar van een huis. De 20% anderen zitten hier op het forum te klagen ipv te werken om een huis te kunnen kopen.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Allemaal dankzij de N-VA. Nooit meer PS of Sp.A.
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Ik heb geen spaargeld meer ! Alles opgesoupeerd aan belastingen en dokters rekeningen . Met dank aan NVA , die het onderste uit de kan en mijn geldbuidel halen. Juist belastingbriefje gekregen 148 te betalen en ik weet echt niet waarom !
  • Mayke Jaspers

    6 jaar geleden
    De gewoone mens koopt pakjes ja Kerstmis weet je wel,en de rijken huizen , een gewoone mens kan zich geen huis of appartement veroorloven.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Als je een pakjeshuis koopt is dat misschien nog betaalbaar om er een loft van te maken. Anders kan je maar beter bij de pakjes blijven en het huis er af strippen. Tenzij je huizen, net als de pakjes, in het buitenland gaat kopen.