seks vrouw
Volledig scherm
seks vrouw © Unsplash

Bijna helft van de jongeren gebruikt geen condoom bij seks met nieuwe partner

Met apps als Tinder vieren de seksdates bij jongeren hoogtij. Allemaal goed en wel zolang het veilig gebeurt, denken we dan. Bij rondvraag onder meer dan 2000 jongeren blijkt echter dat wanneer de spanning in de slaapkamer hoog oploopt, van een condoom in veel gevallen in de verste verte geen sprake is. Niet omdat 'zonder gewoon beter voelt', wel omdat het meenemen van condooms de indruk schept dat je met gelijk wie het bed in duikt.

5 reacties

  • Mario Adams

    6 jaar geleden
    Dat seks zonder condoom leuker is weet iedereen. Maar je moet toch wel dommer zijn dan een ezel om geen condoom te gebruiken bij iemand wie je (nog) niet goed kent. En dan achteraf bleiten als een klein kind als ze met een SOA zitten.
  • lut vanhyfte

    6 jaar geleden
    Deze onveilige seksliefhebbers zélf laten opdraaien voor dokters/behandelingen zou al stof tot nadenken geven...
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    We schuiven toch ook geen condoom over onze tong bij het smullen van een Dame Blanche (Blanke Dame) met warme chocolade en een ferme toef slagroom. Awel dan !
  • Erik Audenaert

    6 jaar geleden
    Seks zonder condoom is veel beter dan met . Het rubbertje geeft niet hetzelfde gevoel als je met je piemel het lichaam raakt van het meisje . Ook zal zij het lekkerder vinden als hij erin gaat .
  • Jens van den Broeck

    6 jaar geleden
    Waarom moet een man altijd het condoom dragen? Dat zij dat maar doet. Mannen zijn genoeg gediscrimineerd