RV
Volledig scherm
© RV

Zo reageert De Bruyne op een doodschop: met een klasse antwoord en een fantastische knal

Premier LeagueAnderen zouden schande spreken of de opponent naar de keel grijpen, maar zo zit Kevin De Bruyne niet in mekaar. De Rode Duivel brak bijna het rechterbeen na een doodschop van Dele Alli, nam revanche met een doelpunt en reageerde met klasse: “Ik was een fractie van een seconde sneller op de bal dan hem. Zo'n dingen horen nu eenmaal bij het voetbal.”

17 reacties

  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Hij is niet alleen de beste speler in België en Engeland maar ook de slimste met zijn doorzicht en het voornaamste is dat de trainer kan vragen wat hij wil en Kevin probeert het zo goed mogelijk uit te voeren en dat op verschillende plaatsen.Men moet niet meer twijfelen wie de compleetste is Kevin of Hazard.
  • Danny Steritmis

    6 jaar geleden
    100 x gelijk Jacky,de Slimste mens heeft "incapabele Michiel",RSCA heeft "incapabele Herman en Co."
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Dele alli vroeg of laat " karma " voor deze krapuul met zo een fout !
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Dele alli : wat een smerig schandalig fout ! En geen kaart voor die speler ! Hopelijk krijg hij vroeg of laat een breuk van mijn part en lange maanden aan de kant !
  • dirk govaerts

    6 jaar geleden
    fustratie van de speler van tottenham , meer niet , ze dachten dat de kloof met de top gedicht was maar in de realiteit is die er alleen maar groter op geworden . en dan doen voetballers al eens domme dingen .