BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

AA Gent: "Refs, behandel ons vanaf nu fair, aub"

AA GentDe toon is veranderd, de boodschap dezelfde. AA Gent is de vele scheidsrechterlijke blunders - al dan niet met een videoref aanwezig - beu.

12 reacties

  • CYNTHIA MOREL

    6 jaar geleden
    Waarom straffen ze de refs eens niet ? Fluiten in provinciale en schorsing. Natuurlijk kunnen daar de supporters aan hen, dus oppassen geblazen !!
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    marc das just , maar aagent heeft toen titel niet gekocht en eerlijk verdiend met goed voetbal en een goede CL.. Wij als buffalo hebben er meer van genoten dan al die titels die jullie al gekocht hebben en u dan stiefbelachelijk te maken in CL MET 0:/18, echt schamelijk
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Ik heb altijd gezegd Gent is er èèn dagvrieg die eens kampioen is gespeeld. Ze spreken over Brugge als Brugge geen kampioen is draait hij toch altijd mee in de eerste 3. Maar van Gent en Genk die ook eens kampioen zijn geweest gaat het nog langer duren of 10 jaar.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    zuiver diefstal , wat een corruptie , maar gent is gent en aan het einde van de meet komt toch talent boven , just jammer van den beker , zeer slecht opstelling , dikke zeer dikke fout van yves maar ja ; cobw
  • demaertelaere Debbie

    6 jaar geleden
    met de winter transfers voor de deur is het misschien een idee voor gent om ook wat scheitsen binnen te halen.