REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Bitcoin flirt met grens van 20.000 dollar

EconomieDe bitcoin beweegt zich rond de grens van de 20.000 dollar. De digitale munt heeft daarmee na een correctie tot ongeveer 13.000 dollar de afgelopen dagen weer flink aan waarde gewonnen. De traditionele financiële wereld toont intussen ook steeds meer interesse in de munt.

14 reacties

  • Christina Van Dyck

    6 jaar geleden
    Dat gaat natuurlijk niet blijven duren.... eens gaat men massaal verkopen om harde dollars in de portemonnee te krijgen ipv iets virtueels.... en dan... schiet er voor de laatkomers niet veel meer over. Zie bankencrisis.
  • Luc Deville

    6 jaar geleden
    Als de bubbel ontploft zal de overheid (wij allemaal) moeten opdraaien voor de gevolgen.
  • Elias Vermotte

    6 jaar geleden
    Degene die er zo zeker van zijn dat Bitcoin een zeepbel is die gaat barsten, kunnen met Bitcoin futures gaan spelen he. Kan je geld verdienen wanneer de 'bubbel' barst! Ik zal echter blijven investeren in bitcoin en altcoins, paar maanden geleden via bitcoinstarters een mooie handleiding gevonden en tot nu veel en veel bijgeleerd over de technologie van de toekomst!
  • FRANK WILLEMS

    6 jaar geleden
    Eerlijk zijn , als je geld teveel hebt en je wilt gokken ,OK doe maar gokken of beurs doe je steeds met geld dat je niet nodig hebt anders ben je een lomperik.
  • patrick smedts

    6 jaar geleden
    luchtbel kan niet ontploffen want het doel is reeds bereikt : een munt , gedecentraliseerd, zonder nood aan banken, dus zonder servers. de koers doet er eigenlijk weinig toe.