Saif Kaddafi, zoon van de gedode "Leider van de Revolutie'' in Libië.
Volledig scherm
Saif Kaddafi, zoon van de gedode "Leider van de Revolutie'' in Libië. © AFP

Ter dood veroordeeld, maar nu wil zoon Kaddafi president van Libië worden

Saif Kaddafi wil komend jaar deelnemen aan de presidentsverkiezingen in Libië. Hij is de zoon van de in 2011 gedode dictator Muammar Mohammed Kaddafi.

11 reacties

  • Filip Traen

    6 jaar geleden
    Laat hem bewijzen dat hij niet enkel "spreekt" maar ook "doet". Misschien is het inderdaad iemand die weet hoe het zeker niet moet en lessen trekt uit het verleden. Bekijk anders het interview van Peter Verlinden met de zoon van Mobutu eens, hij distantieert zich van zijn vaders' daden (het verschil is dat hij geen politie ambities heeft) Als het een persoon is met gelijkaardige gedachtengangen zou het wel eens een aanwinst kunnen worden.
  • jan maes

    6 jaar geleden
    Het minst slechste voor dit land en Europa (belgie)
  • Lisette Theunis

    6 jaar geleden
    Een stabiele natie zou voor het Westen een Godsgeschenk zijn.. Minder vluchtelingen, minder smokkelaars, minder drenkelingen, minder aanslagen..
  • raf janssens

    6 jaar geleden
    Iemand zal het zootje dat ze van Libië gemaakt hebben toch ooit eens moeten opkuisen. Khadafi was misschien niet de beste leider, maar het land was wel stabiel. Dankzij het politiek correcte Westen is Noord Afrika al jaren een chaotische nogo zone waar terroristen de plak zwaaien.
  • imke de meester

    6 jaar geleden
    van een carrière wending gesproken.