Miguel V. reed in november in de gracht met de wagen van zijn vriendin.
Volledig scherm
Miguel V. reed in november in de gracht met de wagen van zijn vriendin. © Hans Verbeke/Henk Deleu

Doodrijder Saar op 5 februari terecht voor nieuw vluchtmisdrijf

Miguel V., de doodrijder van Saar Gevaert, moet op 5 februari voor de politierechter komen omdat hij in november opnieuw de vlucht heeft genomen na een verkeersongeval. Hij ging met de wagen van zijn vriendin van de weg. Dat meldt het parket in een persbericht.

14 reacties

  • Michel Bossier

    6 jaar geleden
    De rechter is ook mede verantwoordelijk .in alle gevallen laat zij de bestuurders gewoon weer rijden .pfff twordt tijd da ze de rechters es aanpakken
  • Dippe Aerts

    6 jaar geleden
    Ik lees in een aantal reacties "zo'n mensen" als je iemand voor de dood achterlaat ben je uitschot en degene die hun wagen daar aan uitlenen horen daar ook bij PUNT
  • JOZEF VAN RAEMDONCK

    6 jaar geleden
    De rechter zal hem wel nog een 14de kans geven
  • Jan Delafontaine

    6 jaar geleden
    En de rechter zal zeggen : rijverbod. En daar trekt hij zich niks van aan. En zo blijven we eindeloos in een rondje zwemmen.
  • Albert Laurent

    6 jaar geleden
    Er is maar een oplossing,jullie zijn niet akkoord met dit beleid,wel de oplossing is ,denk goed na bij de volgende verkiezingen.Hier kan de gewone man wel iets mee doen.Ik kijk er alvast naar uit wat jullie hiermee gaan doen.Deze man zijn plaats is niet meer op de baan in een auto.Dat is nu toch bewezen of niet soms.Ben benieuwd welk oordeel de rechter nu gaat uitspreken .