BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Clement kiest voor Racing Genk

Jupiler LeagueDe kogel is door de kerk: Philippe Clement wordt de nieuwe trainer van Racing Genk. Hij tekent een contract voor onbepaalde duur in de Luminus Arena. De 43-jarige Antwerpenaar heeft zonet Waasland-Beveren ingelicht. Woensdag leidt Clement zijn eerste training en later op die dag wordt hij officieel voorgesteld.

167 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Kiest voor het geld ! Smerig van Genk om zoiets te doen
  • bram de mey

    6 jaar geleden
    spelers kun je niet tegenhouden zoals Ghano anders een heel seizoen pissed
  • André Devriese

    6 jaar geleden
    Misschien moet de ploeg die dit doet voortaan 3 punten worden afgetrokken in het klassement. Dan zullen ze nog eens drie keer nadenken .... En ja, Janssens moet zich diep schamen, maar heeft die dat wel, schaamte?
  • Patrick Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Janssens & co moeten zich héél diep schamen bah! bah! bah! een trainer wegkapen in de loop van het seizoen terwijl b.v. Weiler en Ferrera vrij zijn .Dit is allesbehalve collegiaal Jannsens & co kennen blijkbaar geen schaamte en scrupules en Clement heeft zaterdag blijkbaar niet met Peter Maes gepraat over hoe onheus Peter vorig jaar werd behandeld bij RC Genk en wil nu toch als een Puppet on a string bij RC Genk aan de slag.
  • frank voorspoels

    6 jaar geleden
    Beveren heeft zelf een opstap clausule gemaakt . Hij mag en mocht weg dus wat is het probleem ??? Beveren heeft zichzelf iets aan gedaan dat is het probleem .