Een bloemenzee op St Ann's Square (Manchester) nadat eerder een aanslag plaatsvond na het concert van Ariana Grande in de Manchester Arena.
Volledig scherm
Een bloemenzee op St Ann's Square (Manchester) nadat eerder een aanslag plaatsvond na het concert van Ariana Grande in de Manchester Arena. © EPA

"Russische tweets zaaiden verdeeldheid na Britse aanslagen"

Nepaccounts op de sociale media die in verband kunnen worden gebracht met Rusland, hebben in de nasleep van vier terreuraanslagen in Groot-Brittannië geprobeerd verdeeldheid te zaaien.

7 reacties

  • Thomas Anderson

    6 jaar geleden
    Dus lid van de EU vals nieuws schrijven om geld mee te verdienen.En wie denk je dat het geld betaalt sinterklaas de kerstman?
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Geef bewijs dat het Russen waren. In een reportage over fake news lieten ze zien dat mensen in Oost-Europe, dus lid van de EU vals nieuws schrijven om geld mee te verdienen. Het gebeurt wel vaker dat men de Russen erbij slepen terwijl het Oost-Europa is.
  • Paul De Mol

    6 jaar geleden
    Ja, zeg. Stel je voor: in Rusland wonen mensen met verschillende opvattingen. En ze hebben het lef die verschillende gedachten via sociale media te uiten. Dat moet toch niet kunnen! Russen behoren hun mond te houden. Op deze manier destabiliseren ze het westen. Snel! Breng de NAVO-raketten in gereedheid. Man, man, man. Wat een bende idiote losers is dat hele westen toch geworden.
  • willy platteau

    6 jaar geleden
    de Russen moeien zich overal op een geniepige manier mee . Maar officieel weten ze nooit van iets !
  • Jan

    6 jaar geleden
    Het eerste sluit het tweede niet uit beste Edwin.