VIER
Volledig scherm
© VIER

Een zebrageit, een Trekker en Louis Tobback: dit was 'De Slimste Mens'

Eén seconde. Dat is de tijd die het verschil maakte tussen winst en verlies in de 37ste aflevering van ‘De Slimste Mens’. In een razend spannende finale hadden Joke Emmers en Thibault Christiaensen maar vijf vragen nodig om 489 seconden weg te spelen. En overleefde Joke door op één seconde twee goede antwoorden te roepen over Louis Tobback. Nog drie afleveringen te gaan en nog drie vrouwen en twee mannen in de running.

26 reacties

  • Filip Haegeman

    6 jaar geleden
    Ben al bijna 2 weken afgehaakt.Dit is de allerzwakste editie tot nu, trekt gewoon op niks meer, lachen om te lachen zonder humor. Die eerste 15 vragen zijn een echte gesel. Vorig jaar al veel veel minder, goeie raad aan Van Looy en zijn team achter dit programma, stop ermee. Echt walgelijk programma geworden.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    die joke moet er uit , da pubergedrag is storend en zeker haar geroep, ik beklaag haar buren als het zover is
  • Gil Groenewijn

    6 jaar geleden
    Joke al redelijk wat chance gehad een juiste vraag ( gemakkelijke die ze weet) op het juiste moment te krijgen en aldus , roepend en molenwiekend als een kind naar een volgende ronde te kunnen gaan. Thibault is voor zijn 22 een pak volwassener en toch niet saai maar grappig en in totaliteit weet hij veel meer. Spijtig, maar hij had een mindere dag .
  • Jan De Korte

    6 jaar geleden
    Dit was toch duidelijk: Joke mag er niet uit liggen. Een spot gemakkelijke vraag. Had anders geweest dan was het ongetwijfeld een moeilijke vraag geweest. Niet dat Joke niet mag winnen maar dat sturen van die programma's, in elkaar gezette scenario's...
  • imke de meester

    6 jaar geleden
    je kan nooit op 1 seconde het woord "burgemeester en Leuven" zeggen. Ik dacht dat het eerlijk ging maar heb nu mijn sterke twijfels.