Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

"Nog nooit hebben ze zó onder de gordel gestampt naar mij": Bart De Wever over zijn jaar vol vreugde en verdriet

"Ik besef nu dat Groen en sp.a tot álles bereid zijn om mij weg te krijgen", zegt Bart De Wever, die deze week 47 wordt. Een illusie armer is hij, maar wel opnieuw in het bezit van de titel ‘populairste politicus van het land’. Voor het eerst in vijf jaar. Deze week geeft hij in Dag Allemaal een bewogen eindejaarsgesprek.      

7 reacties

  • mijntje vermeire

    6 jaar geleden
    Het zal en mag niet we hebben nu de beste burgemeester .Doe zo voort. Bart .Ze moeten nu eens eerst en vooral naar henzelf in de spiegels kijken die hypocrieten .
  • peter links

    6 jaar geleden
    Bleiter, ge doet zelf nie anders dan mensen proberen onderuit te halen en mensen te stimatiseren. Nu niet huilen dat de mensen dat met u beginnen doen he.
  • emiel Clarijs

    6 jaar geleden
    Koekje van eigen deeg in de koekenstad!
  • emiel Clarijs

    6 jaar geleden
    Gezegd door 'de' man die iedereen vernederde en kleineerde, te veel 'zero' in zijn kop?. hij blijft een verwend kind dat gaat bleiten als hij op 'zijn' manier teruggepakt word.
  • Marco Maerten

    6 jaar geleden
    De man die oogluikend toelaat dat de belgische staat miljarden euro's/jaar misloopt door het grootkapitaal te dienen en het begrotingstekort kleiner maakt door de factuur door te schuiven naar de midden-en onderklasse. Ook de pogingen om een gunstwet er snel door te duwen i.v.m kazachgate.