Florian Van Eenoo photonews
Volledig scherm
© Florian Van Eenoo photonews

Comeback duurt 5 minuten, operatie dreigt voor Andy Najar

6 reacties

  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Wiens fout het is doet er mij niet toe maar in ieder geval is het spijtig voor die jongen....Anderlecht speler of niet. Zoiets wenst ge niemand toe.
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Ja Tim Peeters volledig juist, Weiler speelde kampioen met deze matige spelersgroep. En Najar? Moet die niet luisteren naar de chef medical van Anderlecht! Als je na 5 minuten al terug uitvalt heb je ofwel niet goed opgewarmd of was je niet fit voor de aftrap! Weer goed nieuws voor die andere prutser Appiah die geraakt doordoor weer niet uit de ploeg!
  • Herman Thys

    6 jaar geleden
    Najar heeft dit aan zichzelf te danken.Ofwel volg je de clubdokter en laat je je opereren ofwel ga je bij de tovenaar in je homeland maar één van de 2 is fout zo te zien.
  • jean pierre Tibermont

    6 jaar geleden
    Het is bij And. Niet alleen op sportief gebied een geknoei ook op medisch gebied regelmatig verkeerde beslissingen nemen...?
  • Tim Peeters

    6 jaar geleden
    Gaan ze dit ook nog op Weiler steken? Najar is gewoon enorm blessuregevoelig en dat was ervoor ook al zo. Ik weet 1 ding: Weiler verrichtte een mirakel door met deze groep kampioen te spelen en kwartfinale EL. En toen gingen de spelers van zichzelf denken dat het toppers waren en dacht het bestuur dat Hein - buiten 1 seizoen bij Gent geen geweldig palmares als trainer overigens - alles ging oplossen